Információk

Ágynemű garnitúrák

Célunk nem változott: folytatni azt a munkát, amivel kialakítottuk a Koraszülött babafészkek termékcsoportunkat.
Speciális anyagokból megálmodtuk, megterveztük és legyártottuk a Koraszülött babafészkek újragondolt változatát, ágynemű garnitúra formájában, allergénmentes töltőanyaggal.
Továbbfejlesztettük inkubátorba tervezett termékeinket, az eddigi több ezer felhasználás tapasztalatai alapján.
Ágynemű garnitúráinkat mindenki örömére hoztuk létre!

Ágyrácsvédők / kismama párnák

Ágyrácsvédőinket ágynemű garnitúráinkhoz terveztük, színben és formában is, mely kiválóan alkalmas a kismamáknak akár pocakjuk alátámasztásához is.

Gyermekeink kérték, csináljunk nekik "I" betűt, melyet ölelhetnek alvás közben. Bevallom, felnőttként is szívesen alszunk vele.. Puha tapintása, kézbe simuló formája megnyugtató, és a legjobb kiegészítő alváshoz!

Többszörös funkciója révén a család minden tagjának kedvence lesz!

Előke, vállkendő

Gyakorlott szülőként tudjuk, hogy a fogzás és a vele járó nyálfolyás sokszor átáztatja a baba ruháját, nem beszélve az etetésről és szoptatásról.

Előkéinket úgy terveztük, hogy a Babák cumiját ráakasztva mindig kézzel fogható legyen, fontos szempontként a földre esés és a vele járó procedúrák elkerülése végett.

Vállkendőink védik az Anyukákat az esetleges balesetektől, melyek szoptatás vagy etetés után jelentkezhetnek. Színpalettánkat többi termékünkhöz szabtuk.

Koraszülött babacsomag

Már webshopunk létrehozása előtt is szívügyünk volt a koraszülöttek támogatása, bár mindkettő gyermekünk időre érkezett.
Nagy örömünkre találkoztunk a Plüss Kommandóval, és így valóra vált a NAGY álmunk!
A megálmodott inkubátor textiltermékeket a Plüss Kommandóval együtt megterveztük, legyártottuk és gyártjuk folyamatosan azóta is közösen az ország összes PIC & NIC osztályára, az Alapítvány az Alapítványokért felkérésének és a program létrehozójának köszönhetően.

Eddigi munkánk számokban:

  • 13 kórházi átadás országosan, (SE, Debrecen, Szeged, Nyíregyháza, Gyula, Kecskemét),
  • több mint 5.000 db termék, amiket a babák nap mint nap használnak,

Termékeink orvosilag elfogadott, speciális és jogvédett inkubátor termékek, melyek a babákat érzelmileg és fizikálisan is segítik a fejlődésben.
A jótékonysági programról készült videókat és képeket ide kattintva tekinthetik meg.

Mint ezeknek a termékeknek a hivatalos gyártói, a Plüss Kommandó megbízásának köszönhetően már kórházon kívül is elérhetővé váltak a Babafészek csomagok.

Babaágy garnitúrák

Textilből készült egyedi játékainkat a legkisebb korosztálytól bátran ajánljuk, hiszen vidám és extra puha tapintású anyagaival hamar a kicsik kedvencei lesznek, legyen szó alvással vagy utazással eltöltött időről.

A babágy garnitúrákat úgy alakítottuk ki, hogy színben harmonizáljanak a többi termékkel, és igazi társak legyenek a mindennapokban!