Rólunk

Vállalkozásunk, a Happys nem csak családunk vezetéknevére, ránk, e vállalkozás megálmodóira és kivitelezőire utal, hanem arra, hogy egy gyermek érkezése valódi boldogság minden család életében.

Két gyermek szüleiként tudjuk, hogy az igazi csodák, a gyerekek. A Happys-t azokért a családokért hívtuk életre, akik babáik számára keresik a minőségben és kényelemben megfelelő termékeket.
Ágyneműinket számukra terveztük, az Országos Koraszülött Program keretében legyártott és átadott több ezer, orvosilag is elismert, inkubátorban használt Koraszülött Csomag folytatásaként!
Hisszük és tudjuk, hogy több ezer baba nem tévedhet. Ezért ugyanazokkal az anyagokkal, gyártási technikával megterveztük és gyártjuk ágynemű kollekcióinkat a színben is hozzá illő különböző kiegészítő termékeinkkel.

Küldetésünk

Hisszük és tudjuk, hogy a legkisebbek a legnagyobb odaadást és gondoskodást érdemlik. Ezért választottuk a szitakötőt arculatunk és küldetésünk jelképeként. A szitakötő a bátorság, az erő és a kitartás szimbóluma, valamint a természetességet, a fényt, a földet és a víz éltető erejét képviseli. Valamennyi termékünket így készítjük: természetes, minőségi alapanyagokból, hogy a legkényelmesebb használatot biztosítsuk a gyermekek számára.

Magyar termékeink legfőbb összetevője a szeretet. Olyan garnitúrákat, egyedi darabokat terveztünk, amelyeket mi is szívesen használtunk volna gyermekeinknél. Szülőként tudjuk, mennyire értékes a családdal töltött idő, ezért olyan webshopot alakítottunk ki, amely az ország egész területén lehetővé teszi, hogy a vásárlás gyors és egyszerű legyen.

Termékjellemzők

Termékeinket többéves varrótapasztalattal, szigorú minőségi követelmények szerint készítjük, szem előtt tartva a praktikumot (gyors, kényelmes használat) és az esztétikai szempontokat (különleges színek, vidám minták és letisztult darabok). Továbbá az alábbiakat mind fontosnak tartjuk a tervezés során:

  • allergénmentes, szín-és formatartó
  • rendkívül jó minőségű, megbízható pamut anyaghasználatot
  • a varrásvonalak, a belső címkék eldolgozását, hogy ne irritálják a bőrfelületet
  • nikkelmentes patentokat
  • kiváló ár-érték arányt

Számos termékünk Oeko-Tex Standard 100-as bevizsgálású ruhaanyagból készül. A megbízhatóság mellett hiszünk benne, hogy a kényelmes babaruháknak nem kell unalmasnak lenniük. Termékpalettánk különleges, mintás szetteket és letisztult, hagyományos modelleket egyaránt tartalmaz.

Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk nem csak a legkisebbek kényelmét, hanem a családok mindennapjait is segíteni fogja.

Köszönettel:

Boldog Róbert
Boldog B. Kata,
a Happys alapítói